İbn-i Sina İlkokulu

Vizyon: Yöneticilerin destek ve ilgileri, çalışanların katılımı ve destekleriyle eğitime ağırlık verilerek başarının kolay olduğu alanlardan başlanıp en küçük başarıların ödüllendirildiği eğitim ve öğretim ortamının oluşturulması. Gelecek neslin yaşamında sosyalliğini ön plana çıkartacak eğitim ve öğretim verilmesi. Topluma bilinçli bireyler kazandırma kapsamında sadece eğitim amaçlı değil eleştiriye açık, evrensel değerleri benimseyen, sorgulayan bir gençlik yetiştirmek. Çocukların doğuştan gelen zekalarını, gelişim fırsatını en üst düzeye çıkarmaya yardımcı olmak için okul öncesi ve sonrası gereken psikolojik desteği sağlamaktır.

Misyon: Öğrencileri davranışsal ve bilişsel olarak; evrensel değerleri benimseyen, araştıran,sorgulayan bireyler olarak yetiştirerek hedeflenen eğitim ve öğretim düzeyine eriştirilmesi Öğrencilerin yaşam kalitelerini okul başarılarını artırmak amacıyla en önemli alt yapı olan psikolojik desteğin sağlanması için sınıf ve rehber öğretmenlerinin çalışmalar yapması ve bedensel ruhsal sosyal açıdan gelişmelerini destekleyici aktivitelerin hazırlanıp sunulması Küçük ya da büyük demeden başarının ve başarmanın hazzını duyarak bunu tüm yaşam boyunca hissetme isteklerini perçinlemek için hem öğretmen hem de öğrencileri ödüllendirmektir

Başarılar:

Saatler: Başlama: 08:00 Bitiş:12:50
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://akcakaleibnisina.meb.k12.tr

Adres - FEVZİ ÇAKMAK MAH. MURAT SK. NO 4 İÇ KAPI NO 1 AKÇAKALE / ŞANLIURFA

Öğretim Şekli :Tam Öğretim

Yerleşim Yeri - İLÇE MERKEZİNDE

Adres - FEVZİ ÇAKMAK MAH. MURAT SK. NO 4 İÇ KAPI NO 1 AKÇAKALE / ŞANLIURFA

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezindedir.Ş.Urfa İl Merkezine uzaklığı 55 km dir.